Live: sista omgången i handbollsligan

Dicken möter BK-46 i Britas.

FM-ligans övre slutserie avslutas i dag. Dicken möter BK-46 i Britas.

Dicken blev utslaget ur semifinalerna i EHF Challenge Cup med minsta möjliga marginal mot AM Madeira Andebol SAD och får ställa om fokus för FM-ligans slutspel. För BK-46 är matchen en uppladdning för kvartsfinalerna i slutspelet. I dagens andra match möter Cocks GrIFK.

Det är redan klart att Cocks vinner den övre slutserien, Dicken blir tvåa, BK-46 trea och GrIFK fyra. GrIFK får också med andra ord förbereda sig för kvartsfinaler. Dicken-BK-46 börjar kl. 19.15.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning