Lisa Kudrow om nya episoden av Vänner: Vi kommer inte spela rollfigurer

Lisa Kudrow bekräftar det många har befarat – att "Vänner"-återträffen bara handlar om ett samtal mellan skådespelarna. Arkivbild. Bild: Chris Pizzello/TT-AP

Den återförening av tv-serien "Vänner" som ska filmas för HBO:s nya strömningstjänst HBO Max kommer inte att innebära att skådespelarna spelar sina rollfigurer Monica, Phoebe, Rachel, Chandler, Ross och Joey. Det säger Lisa Kudrow i en intervju med Sunday Times.

– Vi kommer att tänka tillbaka på serien och prata om saker som hände bakom kulisserna. Vi spelar inte våra rollfigurer, det är inget avsnitt och inte manusbundet. Det är vi sex som träffas för första gången på jag vet inte hur länge, säger hon.

När nyheten om att Lisa Kudrow, Courtney Cox, Jennifer Aniston, Matthew Perry, David Schwimmer och Matt LeBlanc alla ska medverka vid en återträff släpptes så jublade fansen och hoppades på ett nytt avsnitt av den populära serien. Men tv-bolaget har valt att kalla det "non-scripted", vilket innebär att det inte finns något manus.

– Jag ser fram emot det, för jag tror att jag minns saker, men sedan pratar jag med Matt eller Jennifer och de minns verkligen allting. Det är jättekul, säger Lisa Kudrow.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning