Leonardo: "Uppenbart att Neymar vill lämna"

Neymar missade Copa América på grund av skada. Bild: Juan Mabromata/Lehtikuva

Neymar ryktas vara på väg tillbaka till Barcelona.Nu bekräftar Paris Saint-Germains sportchef att stjärnan vill lämna den franska mästarklubben.– Det är uppenbart för alla, säger Leonardo till Le Parisien.

Silly season är i full rullning och ryktenas man är återigen Neymar.

Under sommaren har det talats om en potentiell återkomst till Barcelona för Paris Saint-Germains brasilianske superstjärna – och när det på måndagen blev känt att spelaren inte dök upp på Ligue 1-lagets samling tog ryktena ny fart.

Erbjudandet måste passa

Nu kommenterar PSG:s sportchef, Leonardo, Neymars situation och han utesluter inte att 27-åringens tid i det franska mästarlaget snart kan vara historia.

– Neymar kan lämna PSG om det kommer ett erbjudande som passar alla. Men än så länge vet vi inte om någon vill köpa honom och i så fall till vilket pris, säger Leonardo till franska Le Parisien och fortsätter:

– Det är uppenbart för alla (att han vill lämna), men i fotboll kan du säga en sak i dag och en annan i morgon. Det är otroligt, men så är det.

Barcelonas president Josep Maria Bartomeu har tidigare sagt att Neymar vill återvända till den spanska mästarklubben men att PSG inte är sugna på att släppa honom.

Enligt brasilianska medier hävdar Neymars pappa att PSG visste om att spelaren inte skulle dyka upp på måndagens återsamling sedan ett år tillbaka, eftersom han skulle arbeta med välgörenhet.

"Klubben beklagar situationen"

Trots det riskerar spelaren påföljder från sin arbetsgivare på grund av sin frånvaro.

"Klubben beklagar denna situation och kommer därför att vidta lämpliga åtgärder." skrev PSG i ett uttalande.

Neymar har kontrakt med Paris Saint-Germain till och med juni 2022. När han lämnade Barcelona 2017 gjorde han det för rekordsumman 222 miljoner euro.

Kim Herold: ”Motorsängen hjälper mot snarkningarna”

Musikern Kim Herold, även känd från tv-programmet Selviytyjät, har märkt att en bra säng gör det lättare att återhämta sig och att den till och med förebygger idrottsskador. 4.11.2019 - 00.00

Mer läsning