Laukkanen slopar världscupen

Mari Laukkanen letar efter toppformen inför OS.Bild: Timo Heikkala

Mari Laukkanen står över världscupen i Ruhpolding.

Mari Laukkanen har inte haft en enkel start på den här säsongen, med en tolfte plats i Annecy som sitt bästa resultat. Nu har hon beslutat att stå över följande världscuphelg i Ruhpolding. Du kan se Finlands laguppställning här.

Trots svårigheterna har Laukkanen inlett säsongen bättre än någonsin förut. Men efter att ha avslutat förra säsongen med ett par segrar i Holmenkollen var förväntningarna högt ställda inför den här vintern.

Finland tog åttonde plats i damernas stafett föregående helg i Oberhof, vilket borde räcka för att laget ska bli uttaget till OS. Det betyder också att båda Laukkanen och Kaisa Mäkäräinen står över lördagens stafett i Ruhpolding. Finland deltar med laget Venla Lehtonen, Suvi Minkkinen, Laura Toivanen och Sanna Markkanen.

Svenska Sigtunaskolan lockar med högklassiga studier i anrik och internationell miljö

Intresserad av en internationell gymnasieutbildning och av att testa dina vingar utomlands? På svenska Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket kan det förverkligas under trygga och inspirerande förhållanden som samtidigt öppnar många dörrar. 15.2.2019 - 09.22