Laukkanen slopar världscupen

Mari Laukkanen letar efter toppformen inför OS. Bild: Timo Heikkala

Mari Laukkanen står över världscupen i Ruhpolding.

Mari Laukkanen har inte haft en enkel start på den här säsongen, med en tolfte plats i Annecy som sitt bästa resultat. Nu har hon beslutat att stå över följande världscuphelg i Ruhpolding. Du kan se Finlands laguppställning här.

Trots svårigheterna har Laukkanen inlett säsongen bättre än någonsin förut. Men efter att ha avslutat förra säsongen med ett par segrar i Holmenkollen var förväntningarna högt ställda inför den här vintern.

Finland tog åttonde plats i damernas stafett föregående helg i Oberhof, vilket borde räcka för att laget ska bli uttaget till OS. Det betyder också att båda Laukkanen och Kaisa Mäkäräinen står över lördagens stafett i Ruhpolding. Finland deltar med laget Venla Lehtonen, Suvi Minkkinen, Laura Toivanen och Sanna Markkanen.

En nästan skuldfri bostad ger dig flera möjligheter i din ekonomi

Ett omvänt bostadslån innebär utnyttjande av den förmögenhet man har fast i sin bostad. Om man känner att pensionen inte räcker till och besparingar sitter i väggarna, kan man frigöra medel genom att ta banklån på upp till hälften av bostadens värde. 25.4.2019 - 10.46