Läs söndags-HBL digitalt: Exklusiv intervju med Anne Berner

Anne Berner. Bild: Richard Nordgren

Anne Berner gick med i politiken för att hon upplevde sig ha något att ge. Att hon skulle få så mycket stryk för sina idéer hade hon inte räknat med. – Det har funnits stunder av förtvivlan, säger hon i dagens HBL-intervju.

I dagens digitala version av HBL kan du läsa vad som hände i går, under lördagen, medan du firade midsommardagen på stugan, i stan, på jobbet eller varför inte utomlands.

Den digitala utgåvan av HBL hittar du när du klickar på Tidningar-menyn i appen HBL365. Utgåvan som bara kan läsas av prenumeranter innehåller ett urval av gårdagens viktigaste nyheter samt helgläsning.

Läs till exempel om hur Finlands största flagga gick sönder i stormen, om priderörelsens historia i Finland och om brott och olyckor som skedde under midsommaraftonen.

Ha en skön söndag!

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning