Landslagsspelare knivhuggen till döds i Kingston

Jamaicansk fotboll har sorg. Landslagsspelaren och mittfältstalangen Tarania Clarke har dött, 20 år gammal. Det bekräftar Jamaicas fotbollsförbund (JFF) på sociala medier.

Enligt BBC ska Clarke ha dött efter en knivattack i huvudstaden Kingston på torsdagen. BBC hänvisar till inhemsk polis som säger att det handlade om ett bråk om en mobiltelefon.

"Jamaicas fotbollsförbund sörjer förlusten av Tarania Clarke som skadades och tragiskt gick bort i går kväll till följd av sina skador", skriver JFF på Twitter.

Tarania Clarke, som spelade för Waterhouse FC, A-landslagsdebuterade i september, då Jamaica slog Kuba med 12–1 i OS-kvalet. Hon gjorde mål direkt i debuten.

"Vi framför våra djupaste kondoleanser till hennes familj och vänner i denna svåra stund. Jamaicansk damfotboll har mist en väldigt talangfull spelare", skriver JFF.

Kim Herold: ”Motorsängen hjälper mot snarkningarna”

Musikern Kim Herold, även känd från tv-programmet Selviytyjät, har märkt att en bra säng gör det lättare att återhämta sig och att den till och med förebygger idrottsskador. 4.11.2019 - 00.00

Mer läsning