Landslagsspelare knivhuggen till döds i Kingston

Jamaicansk fotboll har sorg. Landslagsspelaren och mittfältstalangen Tarania Clarke har dött, 20 år gammal. Det bekräftar Jamaicas fotbollsförbund (JFF) på sociala medier.

Enligt BBC ska Clarke ha dött efter en knivattack i huvudstaden Kingston på torsdagen. BBC hänvisar till inhemsk polis som säger att det handlade om ett bråk om en mobiltelefon.

"Jamaicas fotbollsförbund sörjer förlusten av Tarania Clarke som skadades och tragiskt gick bort i går kväll till följd av sina skador", skriver JFF på Twitter.

Tarania Clarke, som spelade för Waterhouse FC, A-landslagsdebuterade i september, då Jamaica slog Kuba med 12–1 i OS-kvalet. Hon gjorde mål direkt i debuten.

"Vi framför våra djupaste kondoleanser till hennes familj och vänner i denna svåra stund. Jamaicansk damfotboll har mist en väldigt talangfull spelare", skriver JFF.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning