Kvinna anföll man med gräddbullar på Ikea

Kvinnan tog ett paket med gräddbullar och tryckte upp i mannens ansikte. Arkivbild. Bild: TT/Jessica Gow

En 25-årig kvinna i Malmö åtalas för att ha tryckt upp ett paket med gräddbullar i en mans ansikte på Ikea, skriver Kvällsposten.

De båda inblandade stötte ihop med varandra i varuhuset den 13 januari då mannen var där med sin sambo och 9-åriga dotter. Dottern har enligt pappan ett handikapp och lätt att ramla. Därför höll hon sig i räcket när de var på väg ner för en trappa. Då ska kvinnan ha försökt tränga sig mellan dottern och trappräcket varpå pappan reagerade och kallade kvinnan för "jävla idiot".

De skildes åt men en kort stund senare möttes de i matkön till Ikeas restaurang. Mannen kände att någon knackade honom på ryggen, vilket visade sig vara kvinnan han kallat för idiot. Då tog hon fram ett paket med gräddbullar, tog av locket och svingade det mot honom. Han träffades i ansiktet, och dottern som stod bredvid blev också nedsmetad.

Kvinnan sprang därifrån men blev upphunnen av vakterna. Hon åtalas för ofredande.

Kim Herold: ”Motorsängen hjälper mot snarkningarna”

Musikern Kim Herold, även känd från tv-programmet Selviytyjät, har märkt att en bra säng gör det lättare att återhämta sig och att den till och med förebygger idrottsskador. 5.11.2019 - 14.22

Mer läsning