Kosovare Asllani klar för Real Madrid

Kosovare Asllani (t.h.) var en nyckelspelare för Sverige i VM i Frankrike. Bild: Francois Mori/AP Photo

Kosovare Asllani är klar för Real Madrids nya lag CD Tacón. Den 29-årige svenska landslagsspelaren är klubbens första internationella nyförvärv någonsin.

"Jag är stolt att berätta att jag blir det första officiella nyförvärvet för Real Madrid/CD Tacón. Jag är glad att få skriva historia och vara en del av det här lagets resa redan från start", skriver Kosovare Asllani på Instagram och fortsätter:

"Det är en dröm att få bära den vackraste tröjan i världen från och med nästa säsong", skriver Asllani som på bilden poserar i Real Madrids välkända matchtröja.

I måndags blev det klart att Asllani brutit sitt kontrakt med svenska Linköping för att fortsätta sin karriär utomlands. Flytten till Madrid blir Asllanis fjärde vända utomlands.

Den spanska storklubben tog tidigare i somras över CD Tacón i den spanska högstaligan för att göra det till sitt damlag.

Yrkesexamen från Prakticum öppnar många dörrar

Studier vid Yrkesinstitutet Prakticum ger nycklar till arbetslivet. Samtidigt kan det också vara en smidig inkörsport till fortsatta studier vid en yrkeshögskola. 4.12.2019 - 00.00

Mer läsning