Komarov ambassadör för vadslagningsbolag

Leo Komarov, som spelar för NHL-laget Toronto Maple Leafs, fungerar hädanefter som ambassadör för ett vadslagningsbolag. Bild: Lehtikuva/Heikki Saukkomaa

Leo Komarov och online vadslagningssajten NordicBet meddelar om samarbete.

Leo Komarov har inlett ett samarbete med vadslagningssajten NordicBet. Komarov och NordicBets brandmanager Jussi Nurmi presenterade samarbetet via en videopresskonferens från Toronto. Enligt Nurmi är tanken att samarbetet blir långvarigt.

– "Leksa" börjar som internationell brandambassadör för oss. Han kommer att verka från Kanada. Han är en mycket omtyckt person i Toronto, Norden och Ryssland, säger Nurmi.

Komarov själv verkade nöjd med det nya avtalet.

– Det är en fin sak att få jobba tillsammans med dem. Jag är en sportfantast och det ger mig möjligheten att följa med olika slags idrott, kommenterar Komarov.

Intetsägande angående landslaget

Den heta potatisen innan presstillfället var ifall Komarov har några nyheter angående landslagskarriären, som har spekulerats vara över för hans del. Trots detta var Toronto-forwarden fåordig om framtiden.

– Vi har två stora veckor framför oss med Toronto. Jag lever i nuet. Ingenting har ändrats angående landslaget, jag har alltid varit med då jag blivit kontaktad av lagledningen. Jag funderar på saken då den är aktuell.

Enligt Komarov har han följt med debatten om ifall NHL-spelare ska delta i vinter-OS i Sydkorea 2018 en del. Till denna fråga har han ett tydligt svar.

– Jag anser att NHL-spelare borde vara med och representera sina landslag. Jag ser ingen orsak till varför de inte skulle delta.

23:45 Uppdaterad med rätt info om vinter-OS 2018 i Sydkorea.

Fräscht grepp på bostadsmarknaden tilltalar unga

17.5.2019 - 16.03