Kevin Hart ber om ursäkt igen

"Jag förstår att folk har blivit sårade, jag förstår vad de här orden betyder. Förlåt, jag är ledsen", säger Kevin Hart i det egna radioprogrammet "Straight from the Hart". Arkivbild. Bild: TT-AP/Jordan Strauss

Kevin Hart upprepar sin ursäkt och ger för första gången sin förklaring till de kritiserade tweets som fått honom att lämna uppdraget som värd för Oscarsgalan.

I december lämnade Kevin Hart hedersuppdraget att leda världens största gala efter kritik mot homofobiska uttalanden han gjorde på Twitter för flera år sedan. I det egna radioprogrammet Straight from the Hart ber han nu om ursäkt för de flera år gamla kommentarerna:

– Jag förstår att folk har blivit sårade, jag förstår vad de här orden betyder. Förlåt, jag är ledsen, säger han och fortsätter:

– Vid den tidpunkten var det här vår dumma jargong. Vi trodde att det var okej att prata så med varandra. Sedan insåg vi att, jävlar, det här är fel nu. För nu befinner vi oss bland personer från hbtq-samhället och nu är jag medveten om hur dessa ord får dem att känna och jag förstår varför de blir sårade.

I en intervju med Ellen DeGeneres i början av januari framkom det att Oscarsakademin gärna vill ha Hart tillbaka, men han har inte gett något besked.

En nästan skuldfri bostad ger dig flera möjligheter i din ekonomi

Ett omvänt bostadslån innebär utnyttjande av den förmögenhet man har fast i sin bostad. Om man känner att pensionen inte räcker till och besparingar sitter i väggarna, kan man frigöra medel genom att ta banklån på upp till hälften av bostadens värde. 25.4.2019 - 10.46