Kannibal härjade i norra Ryssland – styckade offer till frukost

Bild: Mikhail Mordasov/Lehtikuva-AFP

I norra Ryssland har en serie med våldsbrott uppdagats. En 51-årig man misstänks ha mördat tre män, som han lockat till sin bostad med alkohol.

Det brittiska rundradiobolaget BBC uppger att mannen hade knivhuggit sina offer och styckat dem i bitar efter att de ha slocknat i hans lägenhet. Offren som fanns i säckar hittades vid en sjö nära Arkhangelsk. Myndigheterna misstänker att mannen hade ätit sina offer. Dessutom misstänks han för att ha ätit djur som han regelbundet dödat.

Den misstänkte har en tidigare brottsbakgrund. Det tog lång tid för polisen att identifiera offren eftersom två saknade släktingar och en hade bytt hemort. Tidpunkten för de misstänkta brotten var 2016 och 2017.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning