Kändisar friskförklarar sig efter corona

Tom Hanks och hustrun Rita Wilson har båda fått coronavirus, men uppger själva att de mår bättre. Arkivbild. Foto: Jordan Strauss/AP/TT Bild: Jordan Strauss

Skådespelaren Olga Kurylenko, känd från Bondfilmen Quantum of solace, säger sig vara "helt återställd" efter att ha smittats av det nya coronaviruset för ett par veckor sedan.

"Första veckan så mådde jag ganska dåligt och låg mestadels till sängs med hög feber och svår huvudvärk. Vecka två var febern borta, men jag hade en lätt hosta och kände mig trött. I slutet av veckan mådde jag bra", skriver Olga Kurylenko på Instagram.

Även Tom Hanks och frun Rita Wilson mår "mycket bättre", skriver Hanks på Twitter. Tom Hanks och Rita Wilson var de första Hollywoodkändisarna som diagnosticerades med coronaviruset. De har under ett par veckor befunnit sig inomhus i huset de hyr i Australien, där Hanks spelar in Baz Luhrmanns film om Elvis Presley. Hanks spelar Presleys manager överste Parker.

"Att självisolera funkar såhär: du smittar ingen, du smittas inte. Sunt förnuft, eller hur?", skriver Hanks på Twitter.

Annons: Förvaringstjänster ny nisch för Grabbarna Flytt

Finlandssvenska företaget Grabbarna Flytt har på sina fem år vuxit så det knakar. Förutom flyttservice och logistiska tjänster åt både privathushåll och företag kan man som nyhet nu också erbjuda förvaring. 14.2.2020 - 10.44

Mer läsning