Justin Bieber vill skydda Billie Eilish

Justin Bieber har tidigare berättat om tunga droger och psykiska problem i tonåren. Arkivbild. Bild: Jordan Strauss

Det går bra för Billie Eilish. Den 18-åriga sensationen toppar listorna med sitt hyllade ledmotiv till nästa Bondfilm och hon gjorde nyligen rent hus på Grammygalan.

Det får Justin Bieber att bli orolig. I ett samtal med radioprofilen Zane Lowe förklarar den albumaktuelle artisten att han håller tummarna för att Eilish inte hamnar lika snett som han själv gjorde som tonårig världsstjärna.

– Jag vill bara beskydda henne. Jag vill inte att hon ska tappa det och jag vill inte att hon ska behöva gå igenom allt som jag gick igenom. Om hon någonsin behöver mig så är det bara att ringa, säger en tårögd Bieber i intervjun.

Den utsträckta handen verkar ha nått fram. På Instagram har Billie Eilish lagt upp bilder på en yngre upplaga av sig själv iförd ett Justin Bieber-linne och på vad som verkar vara hennes gamla rum med väggarna tapetserade av Bieber-affischer.

Billie Eilish har blivit en av världens största artister under senaste året. Arkivbild. Bild: John Locher

Ett​ ​hem​ ​med​ ​historia,​ ​och​ ​en​ ​önskan​ ​att​ ​bevara​ ​det​ ​gamla

Många drömmer om ett hem med en lång historia och spännande anekdoter, men för Michaela Borup och Mathias Furuhjelm är det verklighet. 2.4.2020 - 00.00

Mer läsning