Justin Bieber: Tog tunga droger

Justin Bieber går på hockey med hustrun Hailey Baldwin. Arkivbild. Bild: Chris Young/AP/TT

Justin Bieber har öppnat sig om sina svåra år. I ett långt inlägg på Instagram berättar den kanadensiske artisten om hur han bland annat missbrukat droger och betett sig illa som vilsen före detta barnstjärna.

"Jag började ta ganska tunga droger när jag var 19 och misskötte alla mina förhållanden. Jag blev bitter, arg och respektlös mot kvinnor", skriver Justin Bieber på Instagram.

Bieber slog igenom nästan över en natt i 15-årsåldern. Men berömmelsen och den hårda pressen tillsammans med otrygga hemförhållanden steg honom åt huvudet, förklarar han.

"Jag gick från en av de mest älskade människorna i världen till att bli världens mest förlöjligade och hatade", skriver han.

Men den nu 25-årige världsstjärnan är på bättringsvägen. Bland annat tack vare äktenskapet med fotomodellen Hailey Baldwin, som han gifte sig med förra året.

"Man lär sig tålamod, tillit, ansvar, vänlighet, ödmjukhet och alla saker som gör en bra man", skriver han och avslutar med att uppmana sina 118 miljoner följare att älska varandra och leva i guds kärlek.

Skapa din framtid vid Yrkeshögskolan Novia

Yrkeshögskolan Novia är en studerande- och arbetslivsnära entreprenörsmässig högskola med högklassig utbildning på fyra orter: Vasa, Åbo, Raseborg och Jakobstad. Novia har ca 4000 studerande, och vi tog pulsen på några av dem. 19.3.2020 - 15.23

Mer läsning