Jonatan Fogelholm ny administrativ chef på Viirus

Jonatan Fogelholm har bland annat arbetat som teaterchef på Korjaamo, chef för Stagefestivalen som verksamhetsledare för Hangö Teaterträff. Bild: Viirus/Pressbild

Jonatan Fogelholm efterträder Matilda von Weissenberg.

Jonatan Fogelholm har bland annat arbetat som teaterchef på Korjaamo, chef för Stagefestivalen som verksamhetsledare för Hangö Teaterträff.

– Jag ser fram emot att få jobba med en konstnärligt orädd teater som känner tiden på pulsen och ständigt söker möjligheter till utveckling, säger Fogelholm i ett pressmeddelande.

I oktober blev det klart att Matilda von Weissenberg, som varit Viirus administrativa ledare sedan 2011, blir ekonomi- och förvaltningschef på Esbo stadsteater.

I vår sätter Viirus upp Hamlet i samarbete med den fria gruppen Nya Rampen, uppger teatern i pressmeddelandet. Jakob Öhrman står för regi och dramatisering i Hamlet All Inclusive. Vårens repertoar rymmer också en nydramatisering av Jockum Nordströms böcker Sailor och Pekka i samarbete med Ensemble Bulleribock.

Yrkesexamen från Prakticum öppnar många dörrar

Studier vid Yrkesinstitutet Prakticum ger nycklar till arbetslivet. Samtidigt kan det också vara en smidig inkörsport till fortsatta studier vid en yrkeshögskola. 4.12.2019 - 00.00

Mer läsning