Jokerit föll borta mot SKA – Wärns säsong över?

Sakari Salminens Jokerit möter med stor sannolikhet Dynamo Moskva i den första slutspelsomgången. Bild: Lehtikuva/Vesa Moilanen

Jokerit möter med stor sannolikhet Dynamo Moskva i den första slutspelsomgången.

Jokerit avslutade sin sju matcher långa bortaturné med en förlust mot topplaget SKA S:t Petersburg. Antti Pihlström reducerade till 1–2 efter två blixtmål av SKA i första perioden men i tredje perioden ryckte hemmalaget ifrån. Matchen slutade 2–5 efter att Steve Moses snyggade till slutsiffrorna.

Jokerit avslutar grundserien nästa vecka med tre hemmamatcher mot Spartak Moskva, Slovan Bratislava och Dinamo Minsk. Jokerit är fyra i den västra konferensen kan nästa vecka säkra hemmafördelen i den första slutspelsomgången där motståndaren sannolikt är Dynamo Moskva.

Jokerit fick också dåliga nyheter från sjukstugan. Klubben meddelar att forwarden Max Wärn är ur spel i ungefär en månads tid. 30-åringen anslöt till Jokerit under pågående säsong och har gjort fyra mål på 25 matcher. I värsta fall är Wärns KHL-säsong över.

En nästan skuldfri bostad ger dig flera möjligheter i din ekonomi

Ett omvänt bostadslån innebär utnyttjande av den förmögenhet man har fast i sin bostad. Om man känner att pensionen inte räcker till och besparingar sitter i väggarna, kan man frigöra medel genom att ta banklån på upp till hälften av bostadens värde. 25.4.2019 - 10.46