Japansk skräll satte stopp för Djokovic

Novak Djokovic Bild: AFP / Lehtikuva / Adam Pretty

Tidigare världsettan Novak Djokovic har en bit kvar till toppformen. I Indian Wells ATP-turnering blev det förlust redan i den första omgången mot den japanska kvalspelaren Taro Daniel med 6–7, 6–4, 1–6.

Den serbiska tennisstjärnan gjorde sin första match efter att ha opererat en krånglande armbåge men sade efteråt att det kändes som att han gjorde sin första match på ATP-touren någonsin.

– Jag menar, jag hittade över huvud taget ingen rytm eller någonting, sade den tolvfaldiga grand slam-vinnaren Djokovic.

Han tvingades avsluta fjolårssäsongen redan i somras på grund av problem med armbågen. Han var med i Australian Open i januari men plågades av skadan och åkte ut i kvartsfinal varpå han bestämde sig för operation.

Bättre går det för världsettan Roger Federer i Indian Wells. Schweizaren vann mot argentinaren Federico Delbonis med 6–3, 7–6, i en match som fick avbrytas dagen dessförinnan på grund av regn.

Federer möter 25:e-seedade serben Filip Krajinovic i nästa omgång.

Trädgårdsstaden har kvar sin charm

På 1950-talet gjorde den moderna trädgårdsstaden Hagalund finländsk stadsplanering världsberömd. I dag är det både gammalt och nytt boende som får bostadsköpare att vända sina blickar hitåt. 3.9.2019 - 09.17

Mer läsning