Israels ESC-låt mest spelad på Spotify – Saara Aalto på plats fyra

Israels Netta. Bild: Lehtikuva/AFP/Francisco Leong

Israels bidrag ligger bäst till inför Eurovision-finalen i morgon. I alla fall om man får tro Spotifys användare.

Nettas "Toy" är den mest spelade låten i finalens startfält om man bortser från lyssningar i det egna landet, enligt färsk statistik från musiktjänsten.

Tvåa kommer Cyperns Eleni Foureira med "Fuego" och svenske Benjamin Ingrosso är tredje populärast med sin "Dance you off".

Fyra respektive femma är finska Saara Aaltos "Monsters" och australiska Jessica Mauboys "We got love".

Enligt Spotify är Spanien det land där användarna lyssnar mest på Eurovision jämfört med annan musik, följt av Sverige, Tyskland, Storbritannien och Italien.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning