Israel nämns oftast i negativa sammanhang

Tydligen fanns det inte plats i Annika Sandlunds kolumn (HBL 25.7) att nämna att det var Israel som utförde evakueringen av Vita hjälmarna.

Tack Hans Berglund för att du satte på pränt (HBL 29.7) exakt det jag tänkte – oftast nämns just Israel i negativa sammanhang, och tydligen fanns det inte plats i Annika Sandlunds kolumn (HBL 25.7) att nämna att det var Israel som utförde evakueringen av Vita hjälmarna.

Svante Kallström Hangö

Pippi skuttar omkring på Finns sommarteater

Pippi Långstrump, Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump, är en av Astrid Lindgrens mest kända och populära figurer. Sommaren 2019 skuttar hon omkring på Finns sommarteaters (tidigare Glims sommarteater 1973-2005) scen i Esbo till Georg Riedels välkända musik. Senast spelades Pippi på Finns år 2006 och det var alla tiders publiksuccé på sommarteatern med nästan 6000 åskådare! Då spelades huvudrollen av Josefin Silén, som sedan dess utbildat sig till musikalartist i Sverige och i höst spelar Esmeralda i Ringaren i Notre Dame på Tampereen Teatteri. 29.3.2019 - 07.54