Isabella Löwengrip om sommarpratet: "Det är väldigt läskigt"

Isabella Löwengrip kommer att berätta om sin uppväxt i Sommar i P1. "Många har följt mig sedan jag var 14 år gammal, men det finns också 14 år innan det som man inte har fått höra om och läsa om. Det har skapat mig som person och ligger till grund till det som är mina drivkrafter i dag", säger hon Bild: Henrik Montgomery/TT

Influeraren Isabella Löwengrip lämnar Sverige för att satsa utomlands – men först utlovar hon ett personligt sommarprat om de första 14 åren i livet.– Till och med de som har följt mig allra längst och närmast ska känna att de kommer mig mycket närmare, säger hon.

Influeraren Isabella Löwengrip blev känd som Blondinbella när hon började blogga. Hon delar ofta med sig av sitt liv på olika sociala kanaler – men den här gången är känslan annorlunda.

– I vanligt fall är jag väldigt trygg i det jag gör. Jag har varit i rampljuset länge, men nu måste jag erkänna att det är väldigt läskigt. När jag pratar i media är det i min jobbroll, nu är det Isabella ni får höra.

Hon har tidigare berättat att det här blir det sista hon gör i Sverige. Därefter lämnar hon landet för att satsa helhjärtat i USA, med målet att bli världens mäktigaste affärskvinna.

– Det handlar om att man måste stänga en dörr för att öppna en annan. Sedan kände jag mig väldigt klar här, och att få avsluta så här, att vara sommarvärd, det kan inte bli bättre, säger hon.

Isabella Löwengrips sommarprat har premiär den 24 juni.

Bland övriga svenska sommarpratare märks skådespelaren Fares Fares, vars sommarprat hade premiär på midsommardagen, och under slutet av juni hörs även konstnären Stina Wollter och författaren Jonas Hassen Khemiri. Sommarprogrammen är tillgängliga även i Finland via SR.se.

Bli kock i Axxell

Svenskfinlands kändaste kock, Micke Björklund, har trätt in som mentor och mecenat för Axxells kockutbildning i Karis, för kockutbildningens framtid och Finlands matkultur. 8.10.2019 - 11.40

Mer läsning