Ina Wroldsen till Musik & Talang

Norska låtskrivaren och artisten Ina Wroldsen medverkar på musikkongressen och festivalen Musik & Talang i september.Bild: Truls Qvale

Norska hitmakaren och artisten Ina Wroldsen är dragplåster på musikkongressen och festivalen Musik & Talang i Vasa i september.

Ina Wroldsen har skrivit låtar för världsstjärnor som Clean Bandit, Demi Lovato och One Direction. Hon har även bidragit med sin röst på stora hitlåtar, bland annat Calvin Harris How Deep is Your Love och Jax Jones Breathe.

I september medverkar Wroldsen på Musik & Talang 2018 i Vasa, enligt ett pressmeddelande från arrangörerna. Hon kommer dels ge en intervju om sin karriär, dels bjuda på en unik spelning.

Musik & Talang äger rum 20-22 september och det är åttonde året i rad som det ordnas. Liksom tidigare år består evenemanget av en kongressdel och en festivaldel.

– Kongressen riktar sig till dem som är på väg in i musikbranschen och dem som är yrkesutövande sedan flera år tillbaka. Under festivalen, som är öppen för alla, uppträder ett trettiotal artister och band inom olika genrer, säger Amie Borgar, ordförande i styrgruppen för Musik & Talang 2018.

Hur du kan få en låg låneränta

När man tecknar ett lån finns det många lånegivare som tycks ge bra villkor, men som sedan tar ut både dolda räntor och oförutsedda avgifter. Trots att det idag är riktigt vanligt att ta lån så kan det vara svårt att veta vad man ska leta efter och tänka på när man lånar pengar. Därför sammanfattar vi här några av våra bästa tips för att hjälpa dig att hitta rätt i lånedjungeln. 14.6.2018 - 14.03