Ibrahimovic: "Inte klar med MLS än"

Bild: Lehtikuva/Mark Ralston

Zlatan Ibrahimovic bekräftar att han stannar i amerikanska ligan MLS och LA Galaxy. På sociala medier skriver han: "MLZ, jag är inte klar med dig".

Det har tidigare ryktats om en återkomst till den europeiska fotbollen, och framför allt hans tidigare italienska lag Milan.

Men för drygt en vecka sedan gick Milans sportchef Leonardo ut och tog död på ryktena.

– Han har lovat Galaxy att stanna, de har uppfyllt hans villkor. Det är synd. Det hade varit en fantastisk historia om han kom tillbaka, sade sportchefen enligt italienska Sky Sport.

LA Galaxy har fortfarande inte bekräftat nyheten.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning