Hund dog på bagagehylla på flygplan

Ett flygplan från United Airlines. ArkivbildBild: EPA/JOHN G. MABANGLO

En liten hund dog när en anställd ombord på ett United Airlines-plan tvingade ägaren att placera djuret på bagagehyllan. Det amerikanska flygbolaget tar på sig hela ansvaret, och kallar det "en tragisk händelse".

Kvinnan som i måndags flög från Houston till New York med barn och en liten hund tvingades av personalen att placera hunden – som bars i en liten väska – på hyllan under den 3,5 timme långa resan, enligt en annan passagerare.

"Vid resans slut hittade kvinnan hunden död. Hon satt på golvet och grät, och alla passagerare i närheten var helt förstummade", twittrar medpassageraren Maggie Gremminger.

Flygbolagets talesperson säger att husdjur inte ska placeras på bagagehyllan, och att familjen har fått pengarna tillbaka för sina biljetter.

”Sälj din gamla bostad före du köper ny!”

Fastighetsförmedlingen Kotijoukkue är på alla sätt nyare, fräschare och mer dynamiskt men gamla goda råd och sunt förnuft är fortfarande en av grundstenarna i bobytarbranschen. Än gäller den gamla devisen att sälja sin gamla bostad förrän man köper ny. Ingen vill bli i fällan mellan två bostäder. 1.11.2018 - 09.42