HRT:s mobilbiljettsapp tas ur bruk

Om du reser med mobilbiljett i Helsingforsregionens kollektivtrafik ska du komma ihåg att ladda ner den nya HRT-appen. Den gamla tas ur bruk om några veckor.Bild: Helsingforsregionens trafik

Om du brukar resa med mobilbiljett i Helsingforsregionens kollektivtrafik ska du ladda ner en ny app. Den gamla mobilbiljettsapplikationen tas ur bruk den 1 september.

Nytt för den nya HRT-appen, som lanserades redan i juni, är att man förutom enkelbiljetter och dygnsbiljetter också kan köpa månadsbiljetter med appen. Sedan årsskiftet är biljettpriserna desamma för mobilbiljetter som för biljetter köpta med ett resekort.

Den nya appen innehåller också en ruttplanerare med alla tidtabeller och linjekartor, samt information om trafikstörningar.

Den nya appen kan laddas ner på adressen www.hsl.fi/sovellus. Appen är gratis och kan användas med Iphone- och Androidtelefoner.

Dagens vardagsrum är köket

Köket är i dag mycket mer än en plats för matlagning. All orsak att satsa på kvalitet och planering då man bygger ett nytt. 13.8.2018 - 13.34