TOP5-Kanarieöarna

Teneriffa

Gran Canaria

Fuerteventura

Lanzarote

La Gomera

SUPRIME HOTELS

Åldersgräns 16 år

WiFi gratis

Spa, gym & SATS ELIXIA timmar

Direkttransfer och Easy Travel

Minst 4 stjärnor

Rofyllda pooler

EASY TRAVEL

10 kilo extra bagagevikt

Direktbuss till och från hotellet

Checka in ditt bagage på hotellet

När barnen flyttat hemifrån har man mer tid att resa och uppleva nya saker. Mer fritid, möjlighet att slippa vardagens krav och måsten samt ökade ekonomiska förutsättningar är en bra grund för ökat resande. De drömmar man inte kunnat förverkliga under ett hektiskt arbetsliv är äntligen nåbara. När man bokar sin semester blir valet av hotell viktigare och många väljer också hotell före resmål. Många vill ha ett hotell som passar just deras livsstil.

Hela 93 procent av de finländare över 55 år som svarade på Tjäreborgs kundpanel om pensionärernas resebeteende, berättar att de helst vill satsa på resande och sitt eget välmående istället för att spara sina pengar till barn och barnbarn. Resandet upplevs som en viktig del av pensionen och över 50 procent av respondenterna reser eller kommer att resa mer efter pensionen.

Ungefär 70 procent av pensionärerna reser helst med sin partner. Många av pensionärerna föredrar hotell med lugn miljö där man kan vara tillsammans med sin livspartner. Man väljer helst ett hotell där barn inte härjar runt i poolområdet. Hälften av pensionärerna som svarade på kundpanelen väljer ett hotell som är skräddarsytt för dem som reser utan barn. Pensionärer vill helst att hotellet erbjuder god mat, gym, spa samt en lugn och avslappnande miljö.

Tjäreborg var den första researrangören i Finland som erbjöd skräddarsydda hotell för vuxna som reser utan barn. Det allra första Sunprime-hotellet som var designat för vuxna öppnades år 2007 på Gran Canaria. Idag finns det 15 Sunprime-hotell runt om i världen. Lugnet på hotellet, en hög servicenivå samt en hållbarhetsinriktning på hotellet lockar pensionärerna till Sunprime-hotellen som ligger på Tjäreborgs allra populäraste resmål.

Alla Sunprime-hotell har minst 4 stjärnor och servicenivån är toppklass. Alla Sunprime-hotell har ett eget spa och flera restauranger där man alltid serverar vällagad mat. Det finns även gratis SATS-ELIXIA timmar för dem som vill träna i grupp. När man väljer ett Sunprime-hotell har man även alltid direkttransfer från och till flygplatsen och man kan dra nytta av Easy Travel och bland annat checka-in bagaget redan på hotellet innan avresan hem.

POPULÄRASTE SUNPRIME-HOTELL UNDER VINTERSÄSONGEN

Sunprime Atlantic View ****+

Sunprime Atlantic View, en omtyckt anläggning med perfekt läge i populära Playa del Inglés.

Atlantic View var det första Sunprime-hotellet som slog upp portarna. Sedan dess har det fortsatt att attrahera både nya och återkommande gäster som reser utan barn. Sunprime Atlantic View är Tjäreborgs populäraste golfhotell på Gran Canaria. Härifrån har man nära till flera av öns golfbanor och Tjäreborg erbjuder flera prisvärda och smidiga golfpaket.

På hotellet finns ett stort, härligt poolområde med inte mindre än tre uppvärmda pooler. På hotellet finns det även gott om träningsmöjligheter. Man kan träna kostnadsfritt i gymmet eller köpa en behandling i Sunprime Spa.

Sunprime Coral Suites ****+

Sunprime Coral Suites & Spa ligger i populära Playa de las Américas och är ett av Tjäreborgs mest omtyckta Sunprime-hotellen.

Hotellet ligger nära centrum med ett bra utbud av butiker, restauranger och barer. En kort promenad bort ligger strandpromenaden och den välbesökta stranden.

Den som gillar golf har flera av Teneriffas bästa banor på bekvämt avstånd.

Prisexempel:

Sunprime Coral Suites & Spa, en vecka, flyg från Helsingfors 12.12.2017,

pris 690 euro/person.

Sunprime Atlantic View, Gran Canaria, en vecka, flyg från Vasa 7.12.2017,

pris 895,- euro/person.