Holtby räddade Hamburg

Hamburg vann måstematchen hemma mot Freiburg i kampen om att slippa nedflyttning från Bundesliga. Lewis Holtby gjorde matchens enda mål i den 54:e minuten.

Hamburg är kvar under strecket, men har nu fem poäng upp till Freiburg över nedflyttningsstrecket med tre matcher kvar att spela. Hamburg har aldrig åkt ur den högsta serien i Tyskland.

Hoffenheim körde över Leipzig med 5–2 på bortaplan. Leipziganfallaren Emil Forsberg blev utvisad i början av andra halvlek. Då ledde redan Hoffenheim med 3–0.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning