HJK värvar spanjor

HJK-familjen får en ytterligare medlem i form av spanska Jordan Domínguez Rajo.Bild: Emmi Korhonen / Lehtikuva

HJK gräver inte ansiktet i sanden trots den svidande förlusten mot BATE Borisov i Champions League-kvalet, utan fortsätter förstärka laget.

Tabelltoppen i fotbollsligan, HJK, meddelade i dag att man värvat den spanska mittfältaren Jordan Domínguez Rajo. Den 23-åriga spanjoren anländer närmast från Murcia på spanska tredjenivån, där han spelade 19 matcher och nätade ett mål i dessa. Hans kontrakt är för den pågående säsongen med en option för år 2019.

– Vi har ett högklassigt, men relativt tunt mittfält och får nu mer alternativ till mitten av planen. Jordan är en smart och skicklig mittfältare, vars spelstil passar bra ihop med vår. Vi blickar samtidigt även starkt framåt mot nästa säsong, kommenterar HJK:s fotbollsdirektör Juho Rantala på klubbens hemsida.

HJK möter RoPS i morgon på hemmaplan och ifall speltillståndet ordnas är det möjligt att spanjoren gör debut för Helsingforsklubben.

”Nu sover jag gott, äntligen!”

Angelina fick dålig sömn men rogivande växter hjälpte henne. "Min livskvalitet är mycket bättre nu" säger hon. 20.9.2018 - 13.33