Hillary Clinton överraskade i komediserie

Tidigare presidentkandidaten och utrikesministern Hillary Clinton kan nu lägga till skådespelare till meritlistan. När komediserien "Murphy Brown" återvände till amerikansk tv efter 20 år överraskade Clinton med att dyka upp i en liten roll.

I premiäravsnittet, som sändes i går, spelar hon en kvinna som söker jobb som sekreterare hos nyhetsankaret Murphy Brown, spelad av Candice Bergen.

I scenen förklarar hon att hon minsann inte är Hillary Clinton utan bara liknar henne, och hon bedyrar att hon har massor av erfarenhet.

Murphy Brown frågar henne bland annat om hon har erfarenhet av it och Clinton svarar då: "Jag har viss erfarenhet av e-post".

Just Clintons hantering av sina mejl blev till en skandal och föremål för en FBI-utredning under presidentvalskampanjen 2016.

"Murphy Brown" handlar om livet på en amerikansk tv-nyhetsstation och sändes ursprungligen 1988–1998.

En nästan skuldfri bostad ger dig flera möjligheter i din ekonomi

Ett omvänt bostadslån innebär utnyttjande av den förmögenhet man har fast i sin bostad. Om man känner att pensionen inte räcker till och besparingar sitter i väggarna, kan man frigöra medel genom att ta banklån på upp till hälften av bostadens värde. 25.4.2019 - 10.46