Herrera lämnar Manchester United

Efter söndagens avslutande omgång i Premier League har Ander Herrera (till höger) gjort sitt i Manchester United. Arkivbild. Bild: Rui Vieira/TT-AP

Manchester Uniteds mittfältare Ander Herrera har bekräftat att han lämnar klubben när hans kontrakt löper ut efter säsongen.

Den 29-årige spanjoren, som anslöt från La Liga-klubben Athletic Bilbao 2014, tog via en video på Manchester Uniteds officiella Twitterkonto farväl av supportrarna under lördagen.

"Varje gång jag representerade denna klubb, i varje match, i vinster och förluster och även när jag inte kunde hjälpa till på gräset så insåg jag vad den här klubben betyder", sade Herrera bland annat i sin hälsning.

Brittiska medier har kopplat spelaren till en flytt till franska storklubben Paris Saint-Germain men själv har han än så länge inte kommenterat vad nästa destination blir.

Totalt blev det 189 matcher och 20 mål i Manchester United för Ander Herrera. Under sina fem år i klubben vann han FA-cupen, Ligacupen och Europa League.

En nästan skuldfri bostad ger dig flera möjligheter i din ekonomi

Ett omvänt bostadslån innebär utnyttjande av den förmögenhet man har fast i sin bostad. Om man känner att pensionen inte räcker till och besparingar sitter i väggarna, kan man frigöra medel genom att ta banklån på upp till hälften av bostadens värde. 25.4.2019 - 10.46