Helenius nästa match i december

Robert Helenius slog Konstantin Airich i höst. Bild: Jonas Edsvik

Motståndarens facit i Europa: 0–13.

Proffsboxaren Robert Helenius nästa match har slagits fast, rapporterar Ilta-Sanomat. Den 17 december ordnas det en riktig superkväll i Hartwallarenan då Helenius, Europamästaren Edis Tatli, världsmästaren Eva Wahlström och EU-titelutmanaren Niklas Räsänen kliver in i ringen.

Tatli och Wahlström försvarar sina titlar medan Räsänen går karriärens första titelmatch då han möter EU-mästaren i supermellanviktsklassen Mariano Hilario (15 segrar, fem förluster) som i fjol knockades i en EM-titelmatch.

Helenius motståndare är också klar. Det blir 35-åriga brassen Marcelo Luiz Nascimento som vunnit 22 av karriärens 36 matcher. 19 segrar har kommit via knockout, hälften av förlusterna på samma sätt. Nascimento förlorade i februari mot Johann Duhaupas som i april knockade Helenius. Nascimento har också en förlust mot Helenius rival Dereck Chisora.

Nascimento har boxats 13 gånger i Europa. Han har förlorat alla dessa matcher.

En nästan skuldfri bostad ger dig flera möjligheter i din ekonomi

Ett omvänt bostadslån innebär utnyttjande av den förmögenhet man har fast i sin bostad. Om man känner att pensionen inte räcker till och besparingar sitter i väggarna, kan man frigöra medel genom att ta banklån på upp till hälften av bostadens värde. 25.4.2019 - 10.46