Heinola hittade rätt - Washington föll med Kuznetsov

Ville Heinola. Bild: Justin Berl/Lehtikuva-AFP

18-åriga Ville Heinola har vikt åt sig en plats i Winnipeg. Mot Pittsburgh satte han sitt första NHL-mål då Jets på bortaplan vann med 4-1.

Patrik Laine noterades för tre assist. Heinolas mål kan du se här.

Skandalomsusade Jevgenij Kuznetsov är tillbaka på NHL-isen.

Men stjärnans comeback räckte inte för Washington, som förlorade mot Dallas i förlängning. Segern var den första för Dallas denna säsong. Roope Hintz gjorde ett mål för Stars då laget vann med 4-3. Tyler Seguin avgjorde i förlängning.

Jevgenij Kuznetsov stängdes i september av i tre NHL-matcher för "olämpligt beteende", en omskrivning för att den ryske stjärnan testat positivt för kokain under VM i Slovakien.

När han skrinnade in mot Dallas gick det inte ens fem minuter innan han satte 1–0 med ett skott från tekningscirkeln.

– Jag hade hellre vunnit och varit glad i morgon än gjort det målet, sade Kuznetsov efter matchen enligt nhl.com , innan han lade till:

– Men jag ska inte ljuga, det var ganska skönt att göra mål direkt.

Fyra mål av Neal

James Neals Edmonton ångar på i NHL-ishockeyn. Laget har nu tre raka segrar i säsongsupptakten.

Borta mot New York Islanders blev det 5–2 i en match som dominerades av Neal. 32-åringen prickade rätt fyra gånger, och har redan gjort sex mål i höst. Under förra säsongen blev det totalt sju mål på 63 matcher för Calgary.

– Det är riktigt häftigt. Det känns bra att sätta på sig Edmonton-tröjan. Jag gillar hur vi har spelat hittills, säger Neal.

Mikko Koskinen tog 25 skott av 27.

I Florida stod Aleksander Barkov för två assist me det hjälpte föga då Carolina vann med 6-3 efter mål av Sebastian Aho och Teuvo Teräväinen

Annons: Förvaringstjänster ny nisch för Grabbarna Flytt

Finlandssvenska företaget Grabbarna Flytt har på sina fem år vuxit så det knakar. Förutom flyttservice och logistiska tjänster åt både privathushåll och företag kan man som nyhet nu också erbjuda förvaring. 14.2.2020 - 10.44

Mer läsning