HBL:s läsare vill följa Sana i säsong 4

Bild: Ksf Media

Det är Sana ni helst vill se i huvudrollen i vårens säsong av superpopulära Skam. Hon fick nästan hälften av rösterna i vår webbomröstning.

Med 49 procent av de givna rösterna är Sana den populäraste huvudpersonen inför säsong 4 i norska ungdomsserien Skam. Tvåan Vilde fick nästan var tredje röst eller 29 procent. De här två rollfigurerna från tjejgänget dominerade överlägset HBL:s webbomröstning, då de övriga kandidaterna bara fick under 6 procent var av rösterna.

På tredje plats med 5 procent av rösterna kom William, som inte alls var med i säsong 3 eftersom skådespelaren Thomas Hayes fick nog av uppståndelsen kring den hajpade serien och valde att pröva på en annan slags roll i kriminalserien Elven, som hade premiär i norsk tv för ett par veckor sedan.

Fjärdeplatsen delas av hela tre rollfigurer: Chris, Penetrator-Chris och Jonas landade alla på 4 procent. Inte många av våra läsare vill se Even eller Eskild i huvudrollen, de fick bara 2 procent var av rösterna.

Sammanlagt gavs 303 röster i webbförfrågan.

Vem som blir den fjärde huvudrollsinnehavaren efter Eva, Noora och Isak vet vi ännu inte, det har norska tv-bolaget NRK, som producerar serien, inte avslöjat. Spänningen är olidlig bland fansen.

Fräscht grepp på bostadsmarknaden tilltalar unga

17.5.2019 - 16.03