HBL:s läsare vill följa Sana i säsong 4

Bild: Ksf Media

Det är Sana ni helst vill se i huvudrollen i vårens säsong av superpopulära Skam. Hon fick nästan hälften av rösterna i vår webbomröstning.

Med 49 procent av de givna rösterna är Sana den populäraste huvudpersonen inför säsong 4 i norska ungdomsserien Skam. Tvåan Vilde fick nästan var tredje röst eller 29 procent. De här två rollfigurerna från tjejgänget dominerade överlägset HBL:s webbomröstning, då de övriga kandidaterna bara fick under 6 procent var av rösterna.

På tredje plats med 5 procent av rösterna kom William, som inte alls var med i säsong 3 eftersom skådespelaren Thomas Hayes fick nog av uppståndelsen kring den hajpade serien och valde att pröva på en annan slags roll i kriminalserien Elven, som hade premiär i norsk tv för ett par veckor sedan.

Fjärdeplatsen delas av hela tre rollfigurer: Chris, Penetrator-Chris och Jonas landade alla på 4 procent. Inte många av våra läsare vill se Even eller Eskild i huvudrollen, de fick bara 2 procent var av rösterna.

Sammanlagt gavs 303 röster i webbförfrågan.

Vem som blir den fjärde huvudrollsinnehavaren efter Eva, Noora och Isak vet vi ännu inte, det har norska tv-bolaget NRK, som producerar serien, inte avslöjat. Spänningen är olidlig bland fansen.

Hur du hittar det bästa lånet för dig

Den som någonsin har tecknat ett lån är förmodligen plågsamt medveten om hur svårt det kan tyckas vara att hitta rätt lån. Vad är det då som avgör om ett lån är bra eller inte? 17.9.2018 - 00.00