Haye lägger av

Bild: Daniel Leal-Olivas

David Haye, världsmästare i tungviktsboxning mellan 2009 och 2011, avslutar sin karriär.

Den 37-årige britten var världsmästare i cruiservikt i alla de stora organisationerna innan han tog steget till tungvikt och blev WBA-mästare genom segern mot ryssen Nikolaj Valujev i november 2009. Han försvarade titeln två gånger innan han föll mot ukrainaren Volodomyr Klytjko, som då var IBF- och WBO-mästare, i juli 2011.

De senaste åren har Haye haft stora skadebekymmer och förlust nummer två mot landsmannen Tony Bellew i maj blev hans sista fajt. Totalt vann Haye 28 av 32 matcher som proffs.

"Sedan oktober 1990 har jag varit boxare. Det innebär att jag har ätit och sovit boxning i nästan 10 000 dagar. Nu är jag redo att avsluta det kapitlet i livet", säger Haye på sin webbplats.

Hur du kan få en låg låneränta

När man tecknar ett lån finns det många lånegivare som tycks ge bra villkor, men som sedan tar ut både dolda räntor och oförutsedda avgifter. Trots att det idag är riktigt vanligt att ta lån så kan det vara svårt att veta vad man ska leta efter och tänka på när man lånar pengar. Därför sammanfattar vi här några av våra bästa tips för att hjälpa dig att hitta rätt i lånedjungeln. 14.6.2018 - 14.03