Här är lagen som gör upp i På spåret

Domaren Fredrik Lindström och programledaren Kristian Luuk i frågeprogrammet På spåret. Bild: Björn Larsson Rosvall/TT

SVT-profilen Carina Bergfeldt och TV4-diton Marcus Oscarsson jobbar för konkurrerande kanaler. I november bildar de ett av de nya lagen i kommande säsongen av .

"Detta blir den mest spännande tågresa jag har gjort och att få göra resan ihop med Carina Bergfeldt känns jätteroligt. Vi får se om vi hinner dra i nödbromsen i tid. Men det viktigaste är ju att njuta av åkturen", säger Marcus Oscarsson i ett pressmeddelande.

Han är till vardags politisk expert i TV4, hon är programledare och tidigare USA-korrespondent i SVT.

Ett annat nytt lag består av artisten Jason Diakité, också känd som Timbuktu, och kocken Marcus Samuelsson. För sex år sedan nådde Diakité hela vägen till semifinal, då i lag med programledaren Lina Thomsgård.

Nya lag för i år är även radioprofilen Hanna Hellquist och komikern Ina Lundström, läkaren och professorn Agnes Wold och programledaren tillika poddkamraten Christer Lundberg samt komikern Jonatan Unge och programledaren Cecilia Düringer.

Läs också: Intervju med Ina Lundström och hennes poddsällskap

Återvändande lag artisten Patrik Arve och journalisten Irena Pozar, radioprofilen Farah Abadi och komikern Johan Glans, sportlegendaren Magdalena Forsberg och programledaren Claes Elfsberg samt humorduon Dilan Apak och Moa Lundqvist.

"Att vi får återvända till 'På spåret' är jätteroligt, men det bevisar även än en gång att charm trumfar intellekt", säger Dilan Apak.

Höstens upplaga av På spåret har premiär den 26 november.

Beställ Veckans kulturplock!

Ett plock från Kulturen varje fredag i din e-post.

Så kan valet av lån påverka din ekonomi

Mer läsning