Hanken fortsätter på världsklasslista

Bild: Lehtikuva / Emmi Korhonen

Svenska handelshögskolan, Hanken, har för tredje gången i följd utsetts till en av 38 högskolor i världen som ingår i gruppen PRME Champions.

PRME är ett FN-organiserat initiativ som startade 2007 för att synliggöra hållbarhet i högskolor runtom i världen och utbilda ekonomer som kan driva igenom en förändring i framtiden. De 38 av 650 möjliga utbildningar som klassar sig på listan offentliggjordes på World Economic Forum i Davos i Schweiz i tisdags (23 januari).

– Hankens engagemang både på Champions nivån, och också inom PRME som helhet, uppskattas mycket. Vi gläder oss åt att välkomna Hanken till en ny tvåårsperiod som Champion, säger Jonas Haertle, chef för PRME på FN.

I april 2008 blev Hanken, som den första finländska högskolan, godkänd som medlem i PRME. Högskolan utsågs första gången som medlem till PRME Champions-gruppen år 2013.

Hur du hittar det bästa lånet för dig

Den som någonsin har tecknat ett lån är förmodligen plågsamt medveten om hur svårt det kan tyckas vara att hitta rätt lån. Vad är det då som avgör om ett lån är bra eller inte? 17.9.2018 - 00.00