Hammarby mot SM-final

Hammarby står med ena skridskon i SM-final.Efter 7–3-utskåpningen borta mot Sandviken kan stockholmarna avgöra semifinalserien på fredag.– Det blir en häftig match, säger Jesper Jonsson till Bandypuls.

Att Hammarby skulle kunna besegra Sandviken på bortais i bandyn semifinalspel trodde nog många. Men att "Bajen" skulle resa till Göransson arena och mer eller mindre utklassa hemmalaget var det nog få som kunde förutspå.

Likväl hände det.

Tisdagens möte slutade hela 7–3, efter att Hammarby vänt ett tidigt 0–2-underläge.

– Till stora delar gör vi en bra match, säger tvåmålsskytten Jesper Jonsson till Bandypuls.

– Vi börjar kanske lite avvaktande. Det var skönt att vi fick 1–2-målet så pass tidigt. I och med det kunde vi fortsätta med det vi hade snackat om att vi skulle göra.

Segern innebär att Hammarby leder semifinalserien med 2–1 i matcher. Allt som krävs för avancemang till SM-final är således en seger hemma på Zinkensdamm på fredag.

– Det blir en häftig match på fredag. Det blir nog mycket folk och mycket tryck. Man ser redan fram emot det, säger Jesper Jonsson.

Hur du hittar det bästa lånet för dig

Den som någonsin har tecknat ett lån är förmodligen plågsamt medveten om hur svårt det kan tyckas vara att hitta rätt lån. Vad är det då som avgör om ett lån är bra eller inte? 17.9.2018 - 00.00