Hamilton siktar på karriär inom musik

Bild: Lehtikuva/Boris Horvat

Vet Lewis Hamilton redan vad han skall göra när han slutar med formel 1?

Sedan länge har 33-åringen sagt att han varken vill bli stallchef eller tv kommentator. Engelsmannen ser sig själv i Hollywood. Där umgås han med musiker och Justin Bieber är en av hans vänner.

Engelsmannen har alltid sagt att han är mycket intresserad av musik och kan tänka sig en ny karriär i den branschen. Så fort han hinner spelar han både gitarr och piano. Har den nya karriären redan börjat?

Christina Aguilera har gett ut en ny platta, Liberation, och enligt tidningen NME hör man efter 2,4 minuter i låten Pipe en manlig röst som börjar sjunga i 30 sekunder och den skall vara Lewis. På omslaget står inte hans eget namn utan XNDA. Regerande mästaren har också spelat in album med låtar som han själv skrivit men det går inte att köpa.

Svenska Sigtunaskolan lockar med högklassiga studier i anrik och internationell miljö

Intresserad av en internationell gymnasieutbildning och av att testa dina vingar utomlands? På svenska Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket kan det förverkligas under trygga och inspirerande förhållanden som samtidigt öppnar många dörrar. 15.2.2019 - 09.22