Haglund tar plats i finsk-svenska handelskammaren

Bild: Martti Kainulainen

Svenska folkpartiets avgående ordförande Carl Haglund har valts in i styrelsen för Finsk-svenska handelskammaren, skriver handelskammaren i ett pressmeddelande.

Lars G Nordström fortsätter som handelskammarens styrelseordförande och Jacob Wallenberg som ordförande för fullmäktige. Övriga ledamöter i styrelsen är Karsten Slotte, Jussi Järventaus, Tommy Ekholm, Elisabeth Thand Ringqvist och Christoph Vitzthum.

Handelskammaren, som leds av vd Kjell Skoglund, grundades 1936 för att främja handeln mellan Finland och Sverige och har som sin huvudsakliga uppgift att hjälpa finländska små och medelstora företag att ta steget ut på den svenska marknaden. Antalet medlemmar har ökat kraftigt den senaste tiden och handelskammaren har i dag närmare 500 medlemmar i både Finland och Sverige.

80-årsjubileet firas i oktober med ett seminarium och galamiddag på Grand Hôtel i Stockholm.

”Sälj din gamla bostad före du köper ny!”

Fastighetsförmedlingen Kotijoukkue är på alla sätt nyare, fräschare och mer dynamiskt men gamla goda råd och sunt förnuft är fortfarande en av grundstenarna i bobytarbranschen. Än gäller den gamla devisen att sälja sin gamla bostad förrän man köper ny. Ingen vill bli i fällan mellan två bostäder. 1.11.2018 - 09.42