Guardiola vill se snabbare VAR-beslut

Bild: Lehtikuva-AFP/Oli Scarff

Manchester Citys tränare Pep Guardiola är positivt inställd till användandet av videodomare (VAR), men efter 7–0-krossen mot Schalke i Champions League ropade han för att tekniken kan snabbas upp.

Tre av Citys mål gjorda av Sergio Agüero, Leroy Sané och Raheem Sterling blev videogranskade efter hårfina offside-avvinkningar, samtidigt som Sané fick ytterligare ett mål bortdömt.

Det var också stor frustration bland supportrarna på Etihad Stadium över fördröjningarna som varje beslut förde med sig.

– De måste komma fram till sina beslut lite snabbare, men det (systemet) är rättvist, säger Guardiola, som ville att systemet skulle införas i Premier League den här säsongen.

– Vi fick två straffar emot oss i Tyskland (mot Schalke) på grund av VAR, men i slutändan är det rättvist.

– Och det är det vi är ute efter. Förhoppningsvis kan det införas i Premier League nästa säsong. Jag gillar VAR. Förhoppningsvis kan det bli snabbare än vad det är i dag.

En nästan skuldfri bostad ger dig flera möjligheter i din ekonomi

Ett omvänt bostadslån innebär utnyttjande av den förmögenhet man har fast i sin bostad. Om man känner att pensionen inte räcker till och besparingar sitter i väggarna, kan man frigöra medel genom att ta banklån på upp till hälften av bostadens värde. 25.4.2019 - 10.46