Golden State mästare i fyra raka

Bild: Lehtikuva/Gregory Shamus

Golden State behåller NBA-titeln. Fjärde matchen i finalserien i den amerikanska basketligan mot Cleveland slutade 108–85, vilket innebär 4–0 i matcher.

– Yeah!!! är Golden States stjärna Kevin Durants första kommentar, i en videosnutt på Twitter.

"Back to back champions" är Golden States nya slagord, syftande på två ligasegrar i rad 2017–18. Laget vann även 2015, och har alltså tagit hem ligan tre av de senaste fyra åren.

I år blev det en förhållandevis enkel finalvinst. I första matchen blev det visserligen förlängning, men slutsiffrorna blev 124–114 i Golden States favör, trots att Clevelands fixstjärna LeBron James gjorde 51 poäng.

Match två och tre slutade sedan 122–103 respektive 110–102.

Golden States affischnamn Stephen Curry visar sig därmed åtminstone för tillfället ge bättre valuta för pengarna än LeBron James. De båda var i veckan de enda basketspelarna som kvalade in på idrottens löneligas tio-i-topp i tidskriften Forbes. James tjänade det senaste året 85,5 miljoner dollar medan Curry fick nöja sig med 76,9 miljoner dollar.

Hur du hittar det bästa lånet för dig

Den som någonsin har tecknat ett lån är förmodligen plågsamt medveten om hur svårt det kan tyckas vara att hitta rätt lån. Vad är det då som avgör om ett lån är bra eller inte? 17.9.2018 - 00.00