Gnäll inte!

Allt förändras, inte kör vi heller med häst och kärra!

Jag har nu följt med musiken och innehållet i Yle Vega. Jag håller helt med Eva Söderholm (HBL Debatt 24.5) och jag kan säga att jag är betydligt äldre än hon. Jag är på det hela helt nöjd med Yle Vega, och musiken bland praten stör mig inte oberoende av på vilket språk och från vilken tid den är. Du milda makter, man dör väl inte av att lyssna på annat än något från 1950-talet. Minst tycker jag om programmen riktade till unga mammor, fruar och flickor om amning och blöjor etcetera. Men jag stänger då av radion.

Jag tycker också bra om Kike Bertell och i synnerhet Joakim Rundt, hans jargong är härlig! Det finns ju klassisk musik på tisdagar, med repriser. Jag får aldrig höra country & western, förut fanns det ett långt program med Bengt Bergqvist.

Så gnäll inte så mycket, allt förändras, inte kör vi heller med häst och kärra!

Peggy Therman Åbo

En nästan skuldfri bostad ger dig flera möjligheter i din ekonomi

Ett omvänt bostadslån innebär utnyttjande av den förmögenhet man har fast i sin bostad. Om man känner att pensionen inte räcker till och besparingar sitter i väggarna, kan man frigöra medel genom att ta banklån på upp till hälften av bostadens värde. 25.4.2019 - 10.46