Glen Kamara in i A-landslaget

Glen Kamara (mitten) kan komma att göra sin landslagsdebut i VM-kvalmatcherna mot Island och Kosovo. Bild: Seppo Samuli / Lehtikuva

Finlands fotbollstrupp till VM-kvalmatcherna mot Island och Kosovo har kompletterats med mittfältaren Glen Kamara. Han är 21 år gammal och har inte gjort några A-landskamper tidigare.

Chefstränaren Markku Kanerva meddelade i samband med att han presenterade den ursprungliga truppen att den kommer att kompletteras med ytterligare en spelare. Finland möter Island i Tammerfors lördagen den 2 september och Kosovo i Shkoder, Albanien, tre dagar senare. Perparim Hetemaj kommer inte att spela mot sitt andra hemland.

21-åringen Kamara är född i Tammerfors och spelar för tillfället i skotska ligan. Han har spelat i öppningselvan i alla tre ligamatcher för Dundee FC hittills.

Byggnadsarv kräver vård och goda produkter

På Illby gård i Borgå värnar man om det gamla genom att ta väl hand om sina byggnader. Målningen av karaktärshuset var ett stort projekt, men något man räknar med att ha glädje av länge. 13.6.2019 - 09.39