Glen Kamara in i A-landslaget

Glen Kamara (mitten) kan komma att göra sin landslagsdebut i VM-kvalmatcherna mot Island och Kosovo. Bild: Seppo Samuli / Lehtikuva

Finlands fotbollstrupp till VM-kvalmatcherna mot Island och Kosovo har kompletterats med mittfältaren Glen Kamara. Han är 21 år gammal och har inte gjort några A-landskamper tidigare.

Chefstränaren Markku Kanerva meddelade i samband med att han presenterade den ursprungliga truppen att den kommer att kompletteras med ytterligare en spelare. Finland möter Island i Tammerfors lördagen den 2 september och Kosovo i Shkoder, Albanien, tre dagar senare. Perparim Hetemaj kommer inte att spela mot sitt andra hemland.

21-åringen Kamara är född i Tammerfors och spelar för tillfället i skotska ligan. Han har spelat i öppningselvan i alla tre ligamatcher för Dundee FC hittills.

Trädgårdsstaden har kvar sin charm

På 1950-talet gjorde den moderna trädgårdsstaden Hagalund finländsk stadsplanering världsberömd. I dag är det både gammalt och nytt boende som får bostadsköpare att vända sina blickar hitåt. 3.9.2019 - 09.17

Mer läsning