Bantning med glucomannan-metoden:

Fibramin innehåller växtfibrerna glucomannan från plantan konjakrot.

Ta Fibramin innan de 3 största måltiderna under dagen: Frukost, lunch och middag.

Växtfibrerna i Fibramin tar upp vattnet och börjar svälla, mättnadskänslan inträder därefter sakta.

Fibramin-tabletterna bildar en fibermassa som ökar 200 gånger i volym. Du behöver äta mindre för att bli mätt.

Fibramin hjälper dig att lyckas >

www.wellvita.fi

Läs mer om Fibramin ->

Dorthe var som så många andra, skeptisk till bantningsprodukter. Men efter att ändå ha provat det mesta för att gå ner i vikt; pulverdryck, 5:2 dieten, soppor och mycket annat - var goda råd dyra. Och eftersom tiden inte räckte till att börja springa marathon, för att gå ner i vikt, var hon verkligen öppen för nya idéer.

Var tveksam

– När jag en dag berättade för en kompis i ridklubben, att jag gärna vill gå ner i vikt, berättade han, hur han själv hade lyckats gå ner en hel del i vikt, genom att äta tabletter och äta hälsosamt, berättar Dorthe.

– Jag blev självklart nyfiken och trots jag inte alls tror på bantningspiller, valde jag ändå att testa, för jag kunde ju se på min kompis, att han hade förlorat mycket i vikt.

– Jag beställde tabletterna direkt via internet på företaget Wellvita, och började genast ta dem en halv timme innan varje måltid, precis som jag hade fått veta man skulle. Också började jag äta energibegränsad kost.

Tabletterna gjorde att Dorthe blev fortare mätt när hon åt.

– Det känns ungefär som att Fibramin "lägger en grund" och jag känner redan en liten mättnadskänsla, innan jag börjar äta. Efter en tid, kunde jag känna hur mina byxor hade börjat sitta lösare.

Läs mer om glucomannan ->

Trodde inte sina egna ögon

När Dorthe ställde sig på vågen, efter att en längre tid ha ätit Fibramin-tabletterna, trodde hon inte sina egna ögon.

– Jag visste ju att jag hade gått ner ganska­ mycket, för jag hade varit tvungen att köpa nya byxor, men att det hade gått så här bra, utan att jag hade ansträngt mig speciellt mycket, var verkligen en glad överraskning.

– Tabletterna kommer jag att äta även i fortsättningen, ända fram tills jag är helt nöjd med min vikt.

Hur fungerar FIbramin?

Fibramin innehåller växtfibrerna glucomannan från plantan konjakrot. Glucomannan har den förmåga, att den kan absorbera sin egen volym upp till 200 gånger. Tar man två tabletter med ett stort glas vatten en halv timme före varje huvudmål, suger tabletterna upp vattnet och det bildas en sorts fibergelé i magen. Gelén fyller upp och gör att man känner mindre hunger. Man kan därmed äta mindre och kilona kan försvinna utan att man behöver svälta.

Fibramin innehåller också mineralet krom, som hjälper dig att bevara en normal blodsockernivå.

Läs mer om Fibramin->