Full finländare fick plan till Helsingfors att göra en mellanlandning – bars ut ur planet i Paris

Ett passagerarplan på väg till Helsingfors tvingades mellanlanda i Paris så att franska polisen kunde bära ut en berusad passagerare som betedde sig hotfullt. Foto: Anna Back/SPT Bild:

Norwegians plan på väg till Helsingfors gjorde en extra mellanlandning i Paris för att bli av med en berusad passagarerare som härjade ombord.

Planet var på väg från Malaga till Helsingfors, men tvingades till en extra mellanlandning i Paris, där den franska polisen bar ut den fulla passageraren ur planet, skriver MTV. Enligt ett ögonvittne talade den kraftigt berusade mannen finska.

Han hade betett sig hotfullt både mot andra passagerare och mot personalen ombord. Vittnet beskriver situationen som skrämmande. Flygvärdinnorna måste be om hjälp av passagerarna för att hantera mannen och sätta fast honom med handbojor.

En nästan skuldfri bostad ger dig flera möjligheter i din ekonomi

Ett omvänt bostadslån innebär utnyttjande av den förmögenhet man har fast i sin bostad. Om man känner att pensionen inte räcker till och besparingar sitter i väggarna, kan man frigöra medel genom att ta banklån på upp till hälften av bostadens värde. 25.4.2019 - 10.46