Full finländare fick plan till Helsingfors att göra en mellanlandning – bars ut ur planet i Paris

Ett passagerarplan på väg till Helsingfors tvingades mellanlanda i Paris så att franska polisen kunde bära ut en berusad passagerare som betedde sig hotfullt. Foto: Anna Back/SPTBild:

Norwegians plan på väg till Helsingfors gjorde en extra mellanlandning i Paris för att bli av med en berusad passagarerare som härjade ombord.

Planet var på väg från Malaga till Helsingfors, men tvingades till en extra mellanlandning i Paris, där den franska polisen bar ut den fulla passageraren ur planet, skriver MTV. Enligt ett ögonvittne talade den kraftigt berusade mannen finska.

Han hade betett sig hotfullt både mot andra passagerare och mot personalen ombord. Vittnet beskriver situationen som skrämmande. Flygvärdinnorna måste be om hjälp av passagerarna för att hantera mannen och sätta fast honom med handbojor.

Svenska Sigtunaskolan lockar med högklassiga studier i anrik och internationell miljö

Intresserad av en internationell gymnasieutbildning och av att testa dina vingar utomlands? På svenska Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket kan det förverkligas under trygga och inspirerande förhållanden som samtidigt öppnar många dörrar. 15.2.2019 - 09.22