Franska arrangörerna hade svårt att skilja på Armenien, Albanien och Andorra

Frankrike glänste på planen men arrangörerna hade det tungt. Bild: Lionel Bonaventure/Lehtikuva-AFP

Det mesta gick snett för de franska arrangörerna inför EM-kvalmötet mellan Frankrike och Albanien i fotboll.

Först spelades fel nationalsång för gästerna på Stade de France då arrangören drog i gång Andorras hymn – och speakern bad sedan "Armenien om ursäkt", innan det slutligen blev rätt, skriver Reuters.

Matchen kom i gång tio minuter försenad och först efter en viss palaver.

Hemmalaget hade mer rätt på planen och tog en enkel 4–1-seger. Tvåmålsskytten Kingsley Coman öppnade målskyttet redan i åttonde minuten och Olivier Giroud satte 2–0 i 27:e. Jonathan Ikoné gjorde Frankrikes fjärde mål innan Sokol Cikalleshi kunde tröstmåla för Albanien på straff.

Island besegrade Moldavien med 3–0 sedan AIK-forwarden Kolbeinn Sightorsson öppnat målskyttet i 31:a minuten. Det är tätt, tätt i tabelltoppen i gruppen där trion Frankrike, Turkiet och Island alla har 12 poäng.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning