Forsblom utvidgar i Stockholm

Bohman Forsblom. Jan Hansen på Lars Bohman Gallery och Kaj Forsblom har länge samarbetat. Bild:

Galerie Forsblom går samman med Lars Bohman Gallery i Stockholm, som i januari 2017 öppnar som Bohman Forsblom. Galerie Forsblom i Helsingfors fortsätter under sitt nuvarande namn.

Det båda gallerierna har länge samarbetat, med utställningar av bland andra Stephan Balkenhol, Lena Cronqvist, Linn Fernström, Peter Frie och Marianna Uutinen.

– Jag har arbetat i åratal för att göra den finländska konsten mer internationell. Ett galleri i Stockholm är nästa steg i arbetet, säger Kaj Forsblom.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning