Fjärde raka förlusten för Kiekko-Espoo

Det går tungt för regerande mästarna Kiekko-Espoo. På lördagen förlorade laget sin fjärde match i följd i damligan i ishockey.

Något märkligt hände med Kiekko-Espoo efter att grundserien i ishockeyns damliga var slutspelad. Laget gick som tåget under inledningen av säsongen men då den övre slutserien körde i gång och laget bara möter de tuffa lagen i serien har spelet haltat betänkligt.

På lördagen åkte Kiekko-Espoo på förlust mot Kärpät med 2–3 (0-0, 1–2, 1-1). Det var Esbolagets fjärde förlust i följd i den övre slutserien och lagets serieledning har krympt i takt med förlusterna.

I den nedre slutserien fortsätter IFK att ånga på. Laget slog RoKI med 3–2 (1–1, 0–0, 2–1) tack vare två mål (2–2 och 3–2) av veteranen Karoliina Rantamäki. Segern betyder att IFK:s ledning i den nedre slutserien nu är fem poäng efter fyra omgångar.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning