Fjärde raka förlusten för Kiekko-Espoo

Det går tungt för regerande mästarna Kiekko-Espoo. På lördagen förlorade laget sin fjärde match i följd i damligan i ishockey.

Något märkligt hände med Kiekko-Espoo efter att grundserien i ishockeyns damliga var slutspelad. Laget gick som tåget under inledningen av säsongen men då den övre slutserien körde i gång och laget bara möter de tuffa lagen i serien har spelet haltat betänkligt.

På lördagen åkte Kiekko-Espoo på förlust mot Kärpät med 2–3 (0-0, 1–2, 1-1). Det var Esbolagets fjärde förlust i följd i den övre slutserien och lagets serieledning har krympt i takt med förlusterna.

I den nedre slutserien fortsätter IFK att ånga på. Laget slog RoKI med 3–2 (1–1, 0–0, 2–1) tack vare två mål (2–2 och 3–2) av veteranen Karoliina Rantamäki. Segern betyder att IFK:s ledning i den nedre slutserien nu är fem poäng efter fyra omgångar.

Yrkesexamen från Prakticum öppnar många dörrar

Studier vid Yrkesinstitutet Prakticum ger nycklar till arbetslivet. Samtidigt kan det också vara en smidig inkörsport till fortsatta studier vid en yrkeshögskola. 4.12.2019 - 00.00

Mer läsning