Ferrariförarna för nästa säsong klara – Vettel fortsätter

Sebastian Vettel (t.v.) och Kimi Räikkönen bildar Ferraris förarpar även nästa år. Bild: Andrej Isakovic

Tyska Sebastian Vettel, som leder årets förartabell, har undertecknat en förlängning med Ferrari. Det nya kontraktet sträcker sig till år 2020.

Den fyrfaldiga mästaren Sebastian Vettel leder för tillfället förartabellen med 14 poängs skillnad till tvåan Lewis Hamilton. Under Belgiens GP kom Ferrari och Vettel med fler goda nyheter då parterna meddelade om att man fortsätter samarbetet med ytterligare tre år. I och med att Ferraris andra förare Kimi Räikkönen också nyligen undertecknat en förlängning kommer stallet att köra med samma förarduo också nästa år.

Spekulationerna om att Vettel möjligtvis var på väg att byta till Mercedes för nästa år gick heta, men Ferrari beslöt för att bidra med arbetsro åt sina förare och komma ut med nyheten i dag. Nu är det endast Mercedes Valtteri Bottas som är utan kontrakt för nästa säsong av de två toppstallen.

En nästan skuldfri bostad ger dig flera möjligheter i din ekonomi

Ett omvänt bostadslån innebär utnyttjande av den förmögenhet man har fast i sin bostad. Om man känner att pensionen inte räcker till och besparingar sitter i väggarna, kan man frigöra medel genom att ta banklån på upp till hälften av bostadens värde. 25.4.2019 - 10.46