Facebook: Nu blir det möjligt att radera skickade meddelanden

Facebooks grundare Mark Zuckerberg har i hemlighet kunnat radera sina skickade mejl i meddelandeappen Messenger, något som de flest användare inte kan.Bild: Lehtikuva/Kirill Kudryavtsev

Nu ska det bli möjligt att radera sådant du skickat till andra, men kanske ångrar att du har skrivit, i Facebooks meddelandeapp Messenger.

Facebook har nu erkänt att grundaren Mark Zuckerberg i hemlighet under flera år har använt sig av den här möjligheten, att helt enkelt kunna radera sina egna meddelanden i andras inkorgar. Det skriver den amerikanska tekniksajten Techcrunch, som avslöjade hemligheten.

Bakgrunden ska vara att Sony pictures mejl hackades 2014, varpå Facebook valde att införa denna möjlighet för Zuckerberg och andra höga chefer som ett skydd.

Möjligheten att radera kommer att lanseras inom några månader och till dess lovar Facebook att Mark Zuckerberg inte kommer att använda funktionen förrän alla kan.

Hur du hittar det bästa lånet för dig

Den som någonsin har tecknat ett lån är förmodligen plågsamt medveten om hur svårt det kan tyckas vara att hitta rätt lån. Vad är det då som avgör om ett lån är bra eller inte? 17.9.2018 - 00.00