Europarlamentarikern Liisa Jaakonsaari med om allvarlig olycka – trodde hon skulle dö

Liisa Jaakonsaari. Arkivbild. Bild: Leif Weckström

Hon skulle hänga upp en tavla i övre ändan av trapporna när hon plötsligt steg av stolen hon stod på.

Europarlamentarikern Liisa Jaakonsaari (SDP) var för två veckor sedan med om en allvarlig olycka i sitt hem. Hon skulle hänga upp en tavla i övre ändan av trapporna när hon plötsligt steg av stolen hon stod på.

Jaakonsaari berättar till Iltasanomat att hon var rädd att hon skulle mista livet då hon sidlänges föll ner för trapporna.

När hon förstod vad som hänt märkte hon genast att hon hade svårt att andas och blev ännu mer rädd. Som tur var hennes make hemma och kunde ta henne till sjukhuset.

Som tur var Jaakonsaaris skador inte livshotande. Hon bröt nyckelbenet och några revben. Politikern berättar att hon haft väldigt ont och därför varit sjukskriven en längre tid. Hon säger sig ändå nu vara på bättringsvägen. Hon hoppas kunna återvända till sitt jobb inom en nära framtid.

Demokraatti var först ute med nyheten.

En nästan skuldfri bostad ger dig flera möjligheter i din ekonomi

Ett omvänt bostadslån innebär utnyttjande av den förmögenhet man har fast i sin bostad. Om man känner att pensionen inte räcker till och besparingar sitter i väggarna, kan man frigöra medel genom att ta banklån på upp till hälften av bostadens värde. 25.4.2019 - 10.46